Savon Noir – Zwarte Zeep 2


Savon Noir – zwarte schoonmaakzeep voor huis, tuin en dier

vloeibare zwarte olijfoliezeep om schoon te maken: geschikt voor huis, tuin en dier

Een zwarte olijfoliezeep op exclusieve basis van plantaardige oliën. In tegenstelling tot vele andere schoonmaakproducten bevat deze zeep géén kleur- en geurstoffen en géén toegevoegde producten die afgeleid zijn van aardolie of dierlijke vetten. De “savon noir”, zwarte zeep, is tevens zeer zacht voor de huid en droogt de huid niet uit. De zwarte zeep is biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk.

Marius Fabre is de enige producent in Frankrijk van de Savon Noir à l’huile d’olive. De exclusieve formule op basis van olijfolie is gepatenteerd door de Savonnerie Marius Fabre.

De gebruiksmogelijkheden van deze zwarte schoonmaakzeep zijn onuitputtelijk, enkele voorbeelden:

 • schoonmaken van vloeren en tegels: geschikt voor alle oppervlakken, dus ook natuursteen zoals marmer, (hard)houten tuinmeubelen, overige houtsoorten, parket en terracotta.
 • schoonmaken van vette oppervlakken zoals een fornuis, afzuigkap, aangekoekte pannen of de barbecue. Ook schimmelrandjes bij het aanrecht of in de badkamer verdwijnen als sneeuw voor de zon met een beetje zwarte zeep.
 • reinigt en voedt leer: jassen, banken, auto-interieurs en zadels.
 • een natuurlijke shampoo voor uw hond of paard.
 • wasmiddel voor de wasmachine, tevens vlekverwijderaar.
 • wassen van de auto, fiets, boot etc.
 • beschermen van planten tegen bladluis en andere insecten.

 

Gebruiksaanwijzing Zwarte Zeep producten

Downloaden (PDF, Onbekend)


2 gedachten over “Savon Noir – Zwarte Zeep

 • Marit

  Geweldige zeep die zelfs de meest lastige vlekken (fruit, rode wijn, vet) zonder problemen en vooral zonder kleurverschil verwijderd.
  Ideaal ook voor de vloer en terrazzo aanrechtbladen.

 • vera daalderop

  Voor steeds meer karweitjes gebruik ik de Savon noir. Een leren jas en tassen knapten er echt van op en lastige vliegenpoepjes op onze witte kozijnen zijn gemakkelijk te verwijderen. Ons natuurstenen aanrecht glanst weer prachtig na een behandeling met de Savon noir. Echt een heel veelzijdig product en het geeft een goed gevoel dat het milieuvriendelijk is!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.