Marius Fabre, Tadé en Collines de Provence in het nieuws

Nieuws en acties en tijdschriften artikelen over Savon de Provence, Marius Fabre, Tadé en Collines de Provence.


Ontdek het geheim van het Oosten met de nieuwe Nigella serie van TadéDompel jezelf onder in de sfeer van het Oosten met de nieuwe Nigella serie. Ontdek de betoverende kruidige geur en de zuiverende en regenererende deugden van kostbare Nigella, ook bekend als “Farao’s Goud. Nigella Sativa zaadolie, ook wel zwartzaad- of zwarte komijnolie genoemd, is een product dat afkomstig is uit […]

Nieuw bij Tadé: Nigella serie


Het ambacht zeepzieden van Savon de Marseille wordt aan de hand van prachtige foto’s en een interview met de 2 zussen Julie & Marie Bousquet-Fabre beschreven in het september nummer van het tijdschrift Seasons.

Mooi artikel over Marius Fabre in Seasons





Goed Schoon Multi functioneel en natuurlijk schoonmaken met Savon Noir van Marius Fabre. Pure, zwarte olijfzeep zonder geur- en kleurstoff en én zacht voor de huid. Of je nu kiest voor de literfles, het afwasmiddel of de maison spray, alles is eco gecerti fi ceerd. Vieze vloeren, aangekoekte pannen, vlekken in kleding; zwarte zeep weet raad. Voor huis, tuin en […]

Libelle Living oktober 2018






Natuurlijke zeep voor iedereen: Shampoo voor de hond, vlekverwijderaar voor kleding en reiniger voor de vloer - de beroemde savon noir van het familiebedrijf Marius Fabre is even natuurlijk als multifunctioneel. Deze pure, zwarte olijfzeep op basis van plantaardige oliën wordt gemaakt in de oudste zeepfabriek van Frankrijk en bevat geen toegevoegde geur- en kleursotffen of andere narigheid. Zacht voor de huid, maar ok voor het parket of je leren jas.

Natuurlijke zeep voor iedereen – Zwarte zeep in het nieuws





Aleppo zeep blog op nudge.nl
Ook bij het kiezen van je zeep kun werken aan een betere wereld. Neem bijvoorbeeld Aleppozeep: die wordt met de hand gemaakt van natuurlijke ingrediënten volgens eeuwenoud recept, en het helpt daarmee de lokale bevolking van een stad in wederopbouw.

7 redenen om te kiezen voor eerlijke olijfoliezeep uit Aleppo



Toen ik de doos waar de zeep in zat uitpakte, kwam er een geur uit de doos de me meteen deed denken aan witte lakens aan de waslijn, zo’n hele duidelijke zeepgeur. Dat klinkt misschien wat ouderwets, maar ik vind het wel lekker. Ik bewaar de zeep nu dicht bij de laptop, zodat ik de geur nog een tijdje kan vasthouden. De zepen zijn allemaal plantaardig, veel zijn biologisch (Ecocert) en ze worden gemaakt in Frankrijk. Er is zeep op palmoliebasis en op olijfoliebasis. Die laatste zijn palmolie vrij, dat staat ook op de verpakking. De zeep bevat geen kleurstoffen, geen parfum en geen andere gekke dingen.

Laurie test Marius Fabre en Aleppo Soap Co



Elke dag op mijn werk krijg ik weer een laag make-up op mijn gezicht gesmeerd. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten zijn deze meeste producten niet per se goed voor je gezondheid. De afgelopen jaren hoor je steeds vaker over verkeerde producten met kankerverwekkende stoffen zoals paraben, sodium sulfate en wordt men meer en meer bewust wat voor een effect al […]

Model Cato van Ee deelt haar geheim: zo krijg je ...



Tadé importeert sociaal en economisch geëngageerd Savon d’Alep. Tadé garandeert dat alle ALEP TADE en ALEPPO SOAP CO zeep ook echt uit Syrië komt. Lees hieronder:

Aleppo Soap gegarandeerd uit Syrië





Het tijdschrift Mediterranee schenkt vrolijke aandacht aan Tadé’s hamam doeken en rode klei masker.

Tijdschrift Mediterranee


Journalist Erwin Polderman schrijft in het artikel Duurzame schoonmaakkriebels in het blad De Betere Wereld nummer 2 over onze Marius Fabre zeep: Een van de beste middeltjes uit vervlogen tijden, en ook nu volop verkrijgbaar, is het zogenaamde Marseillezeep, oftewel Savon de Marseille. Bruikbaar als wasmiddel, huid- en haarverzorging en in combinatie met gewone soda kan je er zelfs je toilet mee […]

De Betere Wereld over Marius Fabre zeep


In het april/mei nummer 2014 van het tijdschrift Buitenleven wordt onze L’Atelier de Marius handcrème aanbevolen: de handcrème is gemaakt van olijfolie, karitéboter en calendula. Biologisch afbreekbaar en veilig voor huid en milieu.

Buitenleven over de Marius Fabre Atelier handcrème




In het maart 2013 nummer van het tijdschrift Buitenleven wordt onze zwarte olijfoliezeep als alleskunner geroemd. Onze 100% natuurlijke zwarte zeep ‘Savon Noir’ zonder kleurstoffen en toegevoegde producten maakt fantastisch schoon: natuursteen, leren jassen, tuinmeubilair en ga zo maar door. De zwarte zeep is ook te gebruiken als een shampoo voor uw huisdier, hij wordt door Franse dierenartsen aangeraden.

Buitenleven over zwarte olijfoliezeep